För nån vecka sen var vi på affären och sprang på en paneringsmix till fisk, mums tänkte vi och köpte. Härom dan sprang vi på lite fryst fisk på affären och tänkte mums, den kan vi panera! Så idag var det dags. När vi hade tinat fisken och tog fram paneringen så var det visst ingen panering, det var frityrklegg! Mästerkockar som vi är så hittade vi snabbt på en lösning. Självklart har vi ju ingen fritös. Så vi tog fram kastrullen å fyllde på med massa olivolja (enda oljan vi har hemma), tände eld på gasen och slängde i den fullsmetade fisken. Med lite kokt potatis och tartan-sås till det så blev det helt ok faktiskt!
Imorn bär det av till Los Angeles. Hoppas vi inte krockar... :) Ska tydligen vara galet mycket trafik däromkring, men det ska nog gå bra!
Förvänta er en hel del bilduppdateringar från vår lilla roadtrip, bara vi hittar internet på vägen.
Kram kram!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Med så duktiga bilförare som ni är kommer det att gå så bra så!!
SvaraRaderaHa det så kul!
Kramar