söndag 16 maj 2010

Veckans NU

I tisdags sålde vi vår kära bil! Lite sorgligt att behöva göra sig av med the green machine, men vad ska man göra.
I fredags var vi på baseball! Mycket roligare än å sälja bilen, och definitivt roligare än å kolla på baseball på tv. San Diego Padres mot Los Angeles Dodgers, så det var derby! 42056 pers på läktarn så det var kul.
I lördags hade Mesa college sin graduation. Pontus har nu gjort sin sista termin på Mesa för att fortsätta på San Diego State University och gick ut från Mesa med en Assosiate degree. Nästan 900 som gick ut och Pontus var en av elva Valedictorians. För att bli valedictorian måste man ha ett GPA (betygssnitt) på 4.0 (bara A:n), och man får bära blå klänning istället för svart som alla andra. Bra jobbat Pontus! Jag, Aleyna och Laura var där och tittade medans stackars Anneli gjorde sista passet på praktiken.

Imorn börjar sista veckan i skolan, jag har två finals och Anneli har några inlämningar kvar sen är det slut!

Kram kram!

3 kommentarer:

  1. Bra jobbat Pontus!! men,hur såg han ut i blå klänning då?
    Känns det lite sorgligt eller bara skönt att tiden i SD snart är slut?

    SvaraRadera
  2. Jag efterfrågar också lite bilder på Pontan i blå klänning! ;) I övrigt grymt bra gjort Pontus.
    Trist att behöva sälja bilen, kan tänka mig att ibizan snart byts ut mot en liknande mean machine... eller? Appropå bilar, så har min blivit stulen :( nån lirare som snodde i förrgår natt och som joyridade i tumba och rånade en butik innan polisen sköt mot bilen och han greps. vet inte så mycket än men det känns som om bilen kommer vara i dåligt skick när jag får tillbaks den. Har inte hört något från polisen än men gå in och läs på: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1991637/polis-i-skottdrama-nara-skola

    Känns lite overkligt!

    Hoppas ni får det nice sissta tiden i SD så ses vi snart!

    SvaraRadera
  3. Jätte bra Pontus!!

    Håller med Jonathan här ovanför, en "klänningbild" på den duktiga killen tack :)

    Kramar

    SvaraRadera