tisdag 4 maj 2010

Vegas och så..

I helgen var vi alltså hela gänget i Vegas. Men innan Vegas var vi på Six Flags nöjespark utanför LA. Helt sjukt bra var det! Som vanligt i det här landet så var alla bergochdalbanor världens bästa/högsta/längsta/snabbaste osv. Den här gången tror vi på dom! Helt sjukt var det! Bäst var antingen Tatsu där man låg ner med rälsen ovanför en och ansiktet mot marken eller Deja Vu som gick fort som f*n. Vi hade alla gärna vart där en dag till så kanske vi hade hunnit med alla åk i parken, men Vegas är ju inte så tråkigt heller... :)

I Vegas gjorde vi det vanliga, spelade en del, kollade in stan, och gick ut på klubben Rok i New York New York hotellet. Skoj var det och bilder kommer senare. Det kanske blir en sammanfattning av dagarna med svenskar här med en massa bilder om några dar..

Man skulle kunna säga att vi är lite trötta på det här med bloggandet, tänk vad vi gör för er skull! ;)

3 kommentarer:

  1. Den ständigt nyfikne...5 maj 2010 kl. 08:36

    Avsluta bloggen då, om det inte är kul att skriva! Vi får väl höra om de sista veckorna när ni kommer hem istället! Njut och ha det kul!

    SvaraRadera
  2. Det är Jättekul att ni bloggar för vår skull!Ni känns inte så långt bort då. Men snart är ni hemma :) Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej!
    O det är kul att läsa eran blogg!!! Tänk, erat helgnöje är att åka till Las Vegas, mitt är att byta stad, Örebro - Stockholm. Jag är liiiite avundsjuk kan man säga!
    Hoppas ni har det fint!
    kram

    SvaraRadera