tisdag 13 oktober 2009

Costco

Nu har vi klarat av vår debut på Costco! Costco är typ Martin Olsson american style, alla vet ju att american style betyder större, större, störst. Precis som hemma på Martin Olsson så behöver man ett medlemskort som man inte får hur lätt som helst men Aleyna har lyckats få tag på ett genom hennes jobb så vi delar på årsavgiften ($40). Tyvärr lyckades vi komma dit kl 20.25 och tydligen stängde de 20.30, men lite snabbshopping hann vi med iaf! Det blev lite ships (se bild), tvättmedel, nötter, öl, ketchup, laxfilé, Bed Head shampoo (750ml för knappt 70kr!) m.m. Nästa gång ser vi fram emot att hinna med köttavdelningen också!



Annars försöker vi planera lite inför julen när våra kära föräldrar kommer hit, lite pussligt men det blir nog bra till slut! :)

Kramar!

2 kommentarer:

  1. Ships ;) ?
    Åh, saknar us när det gäller tvättning..! Vi hade alltid såna där "pappers-lukta-gott-grejer" i torktumlaren!! TESTA!
    kramar på er

    SvaraRadera
  2. Hey! Exakt samma chips klarade jag och lisa oss på i typ en vecka på så jakla stora!! Inte är det väl så att smågodiset är slut redan heller ;)

    Ha dé

    (Kommer precis från Sverige - Albanien, match. vi vann med 4-1 men tyvärr vann portugal inte helt oväntat över malta med typ 4-0 så inget VM för vår del nästa år!!! TRIST :()

    SvaraRadera