söndag 4 oktober 2009

Jonathan och Lisa

Nu har vi sagt hej då till Jonathan och Lisa. :( Vi har haft det riktigt trevligt när de har varit här och det känns som om vi hann med en hel del även fast de bara var i SD i 5 dagar.

De kom på tisdag kväll, på onsdagen var vi i skolan medans dom bla cyklade upp till La Jolla och på eftermiddagen blev det lite surfing. I torsdags skippade jag min lektion så vi käkade brunch på Mission, gick och shoppade lite och hängde en del på stranden innan vi kollade på The Hangover (filmen) hemma hos Alex som uppvärmning innan fotbollen. Efter fotbollen blev det en utgång som hette duga! Då hade en av Aleynas bästa kompisar, Macall, kommit till stan också. I fredags var vädret lite halvtaskigt så vi grabbar spelade tennis i nästan 3 timmar medans tjejerna hängde med Linnea för att ordna ett svenskt kalas hemma hos Laura och Linnea på kvällen. För oss grabbar blev det en pokerkväll.

Lördagen blev en heldag på stranden innan lite BBQ hemma hos Pontus och Aleyna. Anneli passade på att ta med datorn till stranden och göra lite skolarbete. Se bild. I morse var vi uppe riktigt tidigt för att kolla när Aleyna och Macall gick i mål på sitt Triatlon som de tränat till, 500m simning, 15km cykling och 5km löpning klarade de av på 1.5 timme! Bra jobbat!


Så nu har Jonte och Lisa alltså åkt tillbaks till LA och Lisas moster innnan de åker hem till svedala imorn bitti. Vi kommer sakna er!
Ska passa på att tacka mamma Ingrid och pappa Hasse för godiset och Dust-it! Tack!
Kramar till alla er där hemma!!

3 kommentarer:

  1. Ingrid och Hasse5 oktober 2009 kl. 11:08

    Varsågod, det var så lite så :) Ville inte skicka med Jonte en alltför stor påse, men lite blev det ändå. Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Sötnosar... ni har ju en extern hårddisk.. Jag måste köpa en NU..! Vad ska jag tänka på?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hey hey hey!

    Tack vänner för dagarna i soliga San Diego, vi hade det kanon! Här hemma är det faktiskt ok väder! har varit fint på dagarna men det är kallt! :(

    Har nu lagt upp lite bilder på facebook. in och kika! :)

    ha dé

    SvaraRadera