torsdag 8 oktober 2009

Dåligt med inlägg...

Det har blivit väldigt dåligt med bloggande på sensate tiden som ni har märkt. Vi har båda två haft mycket i skolan. Men i nästa vecka lugnar det ner sig, tack o lov!

Annars då, skolan går bra trotts att man sliter sitt hår, allt ska vara klart samtidigt och med kort varsel så det är väldigt svårt att hinna med. Men det börjar ordna upp sig nu. Sitter just i denna stund och inväntar min kompis Mandalei som ska hjälpa mig med gramatiken, det är bra med amerikanska vänner ibland =)

Det är mycket väntande just nu, väntar nämligen också på lite bilder och information från Lisa, skirver nämligen ett arbete om Filippa Knutsson och Lisa jobbar ju på Filippa K. Bra med lite insider tips!

Fotboll ikväll... Nu jäklar! Har ju 2-2, 2-1 och 2-2 i ryggen. Senaste matchen var dock en höjdpunkt. Dom hade nämligen vunnit med 7-1 över laget vi mötte i första matchen och spelade 2-2 mot... Vi hade ju inte direkt oddsen på våran sida. Men vi tröck in 2-2 tillslut och var otroligt nöjda med matchen!

Tillbaka till skolarbetet...

Kram och puss!

1 kommentar:

  1. du vet hur bra jag e på datorer:) svarar på tidigare fråga 1 vinst 4 x och 5 torsk men bara mot tufft motstånd, vi saknar våran center! ha det #68

    SvaraRadera