torsdag 7 januari 2010

Fika paus

Sitter just nu med Linnéa på ett café i La Jolla/Pacific Beach och gör mest inget mer än att surfa på internet, snacka skit och hjälpa henne med lite smått fix och trix. Vi började våran resa till ett hälsosammare liv förrgår med en 2½ timmes promenad följt av dryga timmen igår, men så idag var det dags för YOGA! Vi provade på något som kallas Happy Back, riktigt bra faktiskt! Dom hade en liten kampanj för studenter där man kan köpa 10 dagar för $20 istället för att betala $15 per gång. Bra pris tyckte vi så ny jäklar ska det yogas! Fortasätter i morgon med Happy Back & Core kan ju vara sjysst att skaffa sig lite abs oxå :)

Jag och Niklas försökte även boka om våran flygbiljett hem idag då den vi hade planerad har visst blivit inställd så vi ska försöka boka något i början av juni, åååh som ni har längtat efter oss va?

Men först, innan vi kommer hem så ska Hanna och Daniel komma på besök i slutet av mars (om jag inte är helt ute och cyklar...) sen kommer Åsa och Danne i slutet av april och gör San Diego osäkert. Så den här våren kommer bara att springa iväg, ME LIKE BIG TIME!

Slänger in ett par bilder från en underbart vacker solnedgång :) Vad säger Stadium folket, den här utsikten vore väl inte helt fel att ha från entrén?

Hej då, hej då!
Puss

2 kommentarer:

  1. Vänta bara, så ska du få se en vacker solnedgång över Dellen som det var snö och is på!!!!!! Kram Bibi och Reine

    SvaraRadera