fredag 1 januari 2010

Gott Nytt År!

Nu när våra föräldrar är här så har vi varit jättedåliga på att uppdatera bloggen, vi vet. Här kommer iaf en snabb sammanfattning vad vi gjort den senaste veckan och så ska vi försöka få upp lite bilder senare.

Medans Anneli med föräldrar var kvar i San Diego så var jag och mina föräldrar som sagt uppe i San Francisco. Vi åkte Highway no 1 upp från LA och på ett par dagar klarade vi av det mesta man bör göra i San Fran, bla att åka cable-car, kolla in Alcatraz och Golden Gate. Mycket trevlig stad!

Sen flög vi ner till Las Vegas för att möta upp Anneli med föräldrar för att göra den stan igen och sen åka till Grand Canyon. Men det blev ändrade planer när vi upptäckte att det tar 5½ timme att åka dit från Vegas. Det hade blivit lite tight å köra fram och tillbaks och däremellan turista lite också, så vi åkte å kollade på Hoover Dam istället.

Väl tillbaks i San Diego har vi hunnit med en hel del grejer å göra, bla vinprovning, old town, downtown osv. Nyårsafton började med att jag tog ut pappa på lite surfing på morgonen, det gick inge vidare för nån av oss... :) På kvällen gick vi ut och åt gott innan vi väntade in tolvslaget med ost, kex och vin.

Idag, nyårsdan, ska vi mest göra ingenting.

Kram kram!

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År! Ni surfar vi åker pulka!
    Kram
    Camilla

    SvaraRadera
  2. God fortsättning på det nya året! Ni verkar ha det så bra där i amerikat!
    Kram! Berit o Stefan

    SvaraRadera