fredag 29 januari 2010

Timbaland

Igår spelade Timbaland på House of Blues dowtown San Diego. Självklart var vi på plats å lyssnade på en hel del riktigt sjuka beatz.

Det började inge vidare däremot. Linnea hade varit snäll och köpt biljetter till mig, Anneli, sig själv och Ulrika. Kön för att komma in gick runt kvarteret men tog inte så mycket mer än 20 minuter. När vi började närma oss slutet av kön så tog Ulrika (som hade skrivit ut biljetterna) upp biljetterna och delade ut dem, men det första vi såg var att biljetterna Linnea hade köpt var till House of Blues Chicago den 24/1. Vi provade ändå att komma in men det gick självklart inte. Så nästa stopp var biljettluckan men dom kunde inte hjälpa oss och hänvisade till kundtjänst, att vi kanske kunde få pengarna tillbaks på Chicago-biljetterna (eftersom dom kunde se att de inte var använda) och sen köpa nya på plats. Men kundtjänst kunde inte heller göra nånting, så vi gav upp. Kön var nu borta och vi funderade på vad vi skulle göra nu. Vi snackade med en kille som kunde tänka sig att sälja två biljetter för $20 styck (mindre än halva priset), vi funderade på om det var värt det och hur vi i så fall skulle få tag på två till. Helt plötsligt ser jag hur en kille står framme vid biljettluckan och hon där inne pekar på oss. Killen kommer fram till oss och undrar om vi vill gå på koncerten, ja säger vi självklart och han sträcker fram tre biljetter och säger här får ni! Snabbt som f*n köper vi den sista biljetten för $20 av den andra killen och går in ganska lagom tills Timbaland går på! Haha! Väl på scenen berättar Timbaland att han fått ett mail från ett fan som ville fria till sin flickvän på scen och självklart hade han gått med på det. Det visade att det var killen som gav oss biljetterna som hade fått ett backstage-pass för att det var han som skulle fria! :)

Själva koncerten får 6/10 i betyg. Som sagt, många riktigt sjuka beats men inte så mycket mer att hurra för. Det är svårt att ha koncert själv när 80% av låtarna på nya skivan sjungs av andra artister, han är ju ändå producent i grunden... Här kommer ett provsmak iaf (fler bilder finns på Linneas blogg, följ bara länken längre upp i texten):



Kram kram!

3 kommentarer:

  1. Hoppas ni hade trevligt.Här hemma fortsätter kylan:just nu -15,5.
    Kram Bibi

    SvaraRadera
  2. Tur i oturen kan man säga!

    SvaraRadera
  3. sjukt avis....=( vill åsså gå på Timbaland som just är en genom tidernas bästa "musikgörare".. han e ju grymt bra!!
    Hoppas du må finfint Anneli & att de går bra i skolan!!
    Kram kram

    SvaraRadera